Електрически велосипеди - шосейни, планински, градски

Гамата E-ROAD / E-ALLROAD е идеална за активни велосипедисти. С дълъг обхват на батерията, достигащ 200 км, можете да отидете отвъд границите на традиционния шосеен велосипед, докато сте спокойни и се наслаждавате на пейзажа. Можете да карате по-нататък и по-високо от всякога. Вижте повече места и срещнете повече хора по пътя. Ако някога се е налагало да кажете „не“ на колоездачна разходка или групово каране с приятели, ето вашето решение - Bianchi Impulso E-road и Impulso E-allroad ще направят всяко пътуване възможно.

Ако искате да излезете по планинските пътеки и да станете едно с природата, гамата Bianchi E-MTB ще ви отведе да изследвате нови невероятни върхове. Изкачването на тези невъзможни планини сега е реалност и най-трудните пътеки сега са най-забавни. С електрически планински велосипед, вашите пътешествия ще станат по-дълги, тъй като можете да карате колело до по-високи места и да се движите повече, отколкото преди, позволявайки си да пробвате много нови пътеки, пейзажи, предизвикателства и преживявания. Почти можете да литнете до върха, да се отдалечите до места, до които никога не сте си представяли, че е възможно да стигнете с колело, и да карате по-често с добре тренираните си приятели: всичко, което трябва да направите, е да настроите нивото на помощ на електромотора според това къде се движите и с кого карате. И естествено, когато карате нагоре, след това трябва да слезете, винаги има и спускане, за да се наслаждаваме!

Гамата E-SPORT е идеална за фитнес и туризъм, както и за проучване на нови градове и места. Маршрутите, които някога изглеждаха прекалено дълги и трудни, сега са идеални за вас. Гамата Bianchi E-SPORT дава допълнителна мощност, необходима за вашите маршрути, независимо дали сте сами или със семейството и приятелите си, дали изследвате нови места, наслаждавате се на почивката или свободното си време и влизате в по-добра форма, без да се фокусирате прекалено много върху своите умения.

За удобна, но и ефективна стойка, велосипедите Bianchi E-CITY са идеални за каране из града или за пътуване до работа. Потопете се в трафика с помощен електромотор и благодарение на лесното и гъвкаво управление. Да стигнете до офиса си или да се срещнете с приятели никога не е било по-лесно. Ако търсите интелигентна мобилност със стил, вие сте на прав път. Нашата гама E-CITY ще ви отведе до вашата дестинация по-бързо и лесно и по най-надеждния начин, който можете да си представите.


Няма добавени продукти в тази категория.