Връщане на стока

Връщане

Продуктите предлагани от B-bikes са отговарящи на Европейските стандарти за качество и безопасност, с модерен дизайн, висока ефективност и максимално щадящи околната среда.

 

Връщане на стоки

Моля, обърнете внимание, че се изисква доказателство за покупката при връщане на стока.

Клиентът може да се откаже от поръчката си, без да дължи обезщетение или неустойки, като уведоми търговеца за отказа си в 14-дневен срок от деня, в който е получил стоката. Върнатата стока трябва да бъде в добър търговски вид, без повреди, нанесени от потребителя. Потребителят носи отговорност за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране. За стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания не се приема отказ от поръчката.

При връщане, стоката ще бъде проверена и ще бъде издаден съответния документ за връщане, кредит или замяна на стойността на поръчката. Всички начислени данъци и такси ще бъдат възстановени, в съответствие с местните закони. Транспортните разходи не подлежат на възстановяване, с изключение при случаите на дефектна или повредена стока. Могат да се начислят такси за обратно транспортиране и складиране.

 

Стоки в разпродажба

Стоките в разпродажба не подлежат на връщане.

 

Цени

Всички цени в сайта www.b-bikes.com са в български лева, или в съответно избраната валута от менюто. За удобство, цените са визуализирани с и без начислен данък ДДС. Наличностите, цените и сроковете за доставка са обект на промяна.

 

Внимание:

Може да има допуснати грешки в цените, описанията или снимките на продуктите, затова си запазваме правото на ограничаване на поръчки за тези стоки.